Het geheim van Asperen

 Er schuilt een geheim in de straten van Asperen. Een waargebeurd verhaal met een tragisch maar inspiratievol einde. Loop door de straten van Asperen en ontdek de geschiedenis dat de hele wereld is overgegaan. Loop langs de plekken waar dit zich allemaal heeft afgespeeld. En ontdek het verhaal doormiddel van interactieve puzzels die jou steeds een stukje verder helpen het geheim te ontrafelen!

Ontdek de geheimen van Asperen met onze nieuwe App-Game!

Hoe werkt het?

Ben je klaar voor een uniek avontuur? Met onze nieuwe App-Game ontdek je het mooie Asperen en zijn verhalen door middel van een interactieve puzzeltocht. Je opent de app op je telefoon en je kan beginnen met spelen. Perfect voor een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s. Duik in het meeslepende verhaallijn, los uitdagende raadsels op en beleef de Asperen op een geheel nieuwe manier.

De App-Game werkt als volgt. In de app worden instructies gegeven over wat er te doen staat. Er wordt een punt zichtbaar op de kaart waar het team naartoe loopt. Eenmaal aangekomen op dit punt activeert er automatisch een puzzel die, met behulp van de omgeving, opgelost moet worden. Eenmaal opgelost wordt het volgende punt zichtbaar. Op deze manier wordt al puzzelend een ronde door Asperen gelopen. 

De App-Game speelt zich buiten af in de straten van Asperen. In de app zitten puzzels die te maken hebben met de directe omgeving.

De activiteit duurt ongeveer 90 tot 120 minuten. Het is mogelijk om er korter of langer over te doen, maar eenmaal gestart moet de tocht worden afgemaakt. Het is niet mogelijk om de App-Game op pauze te zetten. 

Er zit geen limiet aan het aantal deelnemers voor de App-Game. In onze ervaring is het met 2 tot maximaal 5 spelers per telefoon het leukst om te spelen.

Momenteel is de App-Game alleen beschikbaar in het Nederlands. 

De route is niet helemaal rolstoelvriendelijk aangezien de route loopt over een aantal onverharde wandelpaden. Wij raden aan om stevige wandelschoenen aan te trekken. 

Er zit geen minimum leeftijd aan de App-Game. Wel raden wij aan voor kinderen onder 13 jaar te spelen met volwassen begeleiding.

Je kan de app downloaden via onderstaande link:

Download IOS (Apple)

Download Android

Meer puzzelen?
Combineer de Escape Room met onze Break-In Box of VR voor een avond vol puzzelplezier.
Meer informatie
Al diner plannen?
Combineer de Escape Room met een heerlijk diner.
Reserveer nu
Aansluitend bowlen?
Na een spannend avontuur napraten en borrelen tijdens een potje bowlen.
Reserveer nu
Vorige slide
Volgende slide