Escape Room Asperen

Stap binnen in de mysterieuze wereld van Escape Room Asperen, waar een spannend verhaal uit de jaren ’30 op je wacht. Je bent onderdeel van een team dat een 95 jaar oud mysterie moet oplossen. De enige sporen zijn een verdwenen officier en de ruïnes van een vergeten waterliniefort. Met slechts een uur op de klok, vereist deze uitdaging al je scherpzinnigheid en moed. Werk samen met vrienden, familie of collega’s om het mysterie te ontrafelen en schrijf geschiedenis met jullie oplossing. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

95 jaar oude cold case

Los jij het mysterie op?

Een verlaten bouwplaats

Veelgestelde vragen

Een Escape Room is een avontuurlijk spel waarin spelers in een kamer worden geplaatst en moeten samenwerken om binnen 60 minuten door middel van raadsels en puzzels te ontsnappen. Het spel bevordert teamwork, creativiteit en probleemoplossend denken, en biedt unieke, meeslepende ervaringen rond diverse thema’s.

Voor onze Escape Room hanteren we een minimumleeftijd van 16 jaar. Dit is vanwege de complexiteit en de moeilijkheidsgraad van de puzzels en raadsels die opgelost moeten worden. Jongeren jonger dan 16 jaar zijn welkom om deel te nemen, maar dan onder begeleiding van minimaal twee volwassenen (18 jaar of ouder). Deze leeftijdseis is ingesteld om ervoor te zorgen dat alle deelnemers een plezierige en uitdagende ervaring hebben, passend bij hun niveau.

Onze Escape Room is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel. 

Onze Escape Room is speciaal ontworpen voor groepjes van 3 tot 7 personen. Bij deze teamgrootte komt iedereen volledig tot zijn recht, met voldoende ruimte voor iedereen om actief bij te dragen aan het oplossen van de puzzels en raadsels. Het zorgt voor een gezellige en interactieve ervaring, waarin elke deelnemer zich gewaardeerd en betrokken voelt.

Onze Escape Room is op dit moment alleen beschikbaar in het Nederlands. 

We vragen u vriendelijk om 20 minuten voor het begin van de activiteit aanwezig te zijn en zich te melden bij de receptie van De Schildkamp. U wordt dan naar de juiste plek geleid waar onze spelbegeleider u komt ophalen.

Parkeren kan gratis en er is voldoende ruimte beschikbaar aan de overkant van de weg bij De Schildkamp.

Meer puzzelen?
Combineer de Escape Room met onze Break-In Box of VR voor een avond vol puzzelplezier.
Meer informatie
Al diner plannen?
Combineer de Escape Room met een heerlijk diner.
Reserveer nu
Aansluitend bowlen?
Na een spannend avontuur napraten en borrelen tijdens een potje bowlen.
Reserveer nu
Vorige slide
Volgende slide