Escape Room & Virtual Reality

Ontsnap aan de realiteit met onze meeslepende escape room en verken vervolgens nieuwe werelden in onze virtual reality-ervaring voor een dag vol spannende avonturen.

Escape Room Asperen:

Stap binnen in de mysterieuze wereld van Escape Room Asperen, waar een spannend verhaal uit de jaren ’30 op je wacht. Je bent onderdeel van een team dat een 95 jaar oud mysterie moet oplossen. De enige sporen zijn een verdwenen officier en de ruïnes van een vergeten waterliniefort. Met slechts een uur op de klok, vereist deze uitdaging al je scherpzinnigheid en moed. Werk samen met vrienden, familie of collega’s om het mysterie te ontrafelen en schrijf geschiedenis met jullie oplossing. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Virtual Reality

Duik in een meeslepend avontuur met onze VR-Escape ervaringen. Wij bieden twee unieke games waarbij realiteit en virtualiteit samenkomen. Ontsnap uit virtuele wereld door samen te werken, zowel in VR als met fysieke aanwijzingen en raadsels op tafels. Onze avonturen dagen je uit om als team logisch na te denken en snel te handelen op manieren die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Kies je uitdaging

Met twee verschillende thema’s beloven onze VR Escapes spanning en plezier voor vrienden, familie of collega’s. Ben je klaar om de grenzen van je realiteit te verleggen? Boek nu en beleef het ultieme avontuur bij Activiteiten Asperen.