Escape Room & Break-In Box

Duik diep in mysterie en puzzelplezier met onze escape room, gevolgd door de intrigerende uitdagingen van de Break-In Box voor een dag vol spannende ontdekkingen.

Escape Room Asperen:

Stap binnen in de mysterieuze wereld van Escape Room Asperen, waar een spannend verhaal uit de jaren ’30 op je wacht. Je bent onderdeel van een team dat een 95 jaar oud mysterie moet oplossen. De enige sporen zijn een verdwenen officier en de ruïnes van een vergeten waterliniefort. Met slechts een uur op de klok, vereist deze uitdaging al je scherpzinnigheid en moed. Werk samen met vrienden, familie of collega’s om het mysterie te ontrafelen en schrijf geschiedenis met jullie oplossing. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Break-In Box

Gevonden in het depot van het oorlogsmuseum, met slechts een handjevol documentatie, wacht de Break-In Box, een gesloten bastion vol geheimen, op jou en je team om zijn raadsels te ontrafelen. Het avontuur begint meteen wanneer de kist zich aandient, waarbij de eerste grote uitdaging is hoe deze te openen. Deze test van jullie gezamenlijke vindingrijkheid en teamwork is slechts het begin en zet de toon voor een spel vol spanning en plezier. Het ontgrendelen van de kist onthult een fascinerende reeks raadsels en puzzels die jullie verder voeren in het ontroerende verhaal van twee geliefden, gescheiden door de oorlog, maar voor altijd verbonden in hun liefde.