Break-In Box

Break-In Box

Gevonden in het depot van het oorlogsmuseum, met slechts een handjevol documentatie, wacht de Break-in-Box, een gesloten bastion vol geheimen, op jou en je team om zijn raadsels te ontrafelen. Het avontuur begint meteen wanneer de kist zich aandient, waarbij de eerste grote uitdaging is hoe deze te openen. Deze test van jullie gezamenlijke vindingrijkheid en teamwork is slechts het begin en zet de toon voor een spel vol spanning en plezier. Het ontgrendelen van de kist onthult een fascinerende reeks raadsels en puzzels die jullie verder voeren in het ontroerende verhaal van twee geliefden, gescheiden door de oorlog maar voor altijd verbonden in hun liefde.

Een Omgekeerde Escaperoom

In deze unieke draai aan de escaperoom ervaring, is het doel niet om een uitweg te vinden, maar om binnen te dringen in het hart van het mysterie. Welk team slaagt erin de kist als eerste te openen, de inhoud te begrijpen en het verhaal te ontcijferen?

Ga de strijd aan!

Klaar om de strijd aan te gaan met je vrienden, familie of escape-groep? Ontdek wie het snelst het mysterie ontrafelt met onze vier identieke boxen. Dit is jullie kans om te bewijzen wie het meest vindingrijk, snel en samenwerkend is. Wie zal er zegevieren en het raadsel als eerste oplossen?

Gevonden in het depot van het oorlogsmuseum, met slechts een handjevol documentatie, wacht de Break-In Box, een gesloten bastion vol geheimen, op jou en je team om zijn raadsels te ontrafelen. Het avontuur begint meteen wanneer de kist zich aandient, waarbij de eerste grote uitdaging is hoe deze te openen. Deze test van jullie gezamenlijke vindingrijkheid en teamwork is slechts het begin en zet de toon voor een spel vol spanning en plezier. Het ontgrendelen van de kist onthult een fascinerende reeks raadsels en puzzels die jullie verder voeren in het ontroerende verhaal van twee geliefden, gescheiden door de oorlog, maar voor altijd verbonden in hun liefde.

Een omgekeerde Escape Room

In deze unieke draai aan de Escape Room ervaring, is het doel niet om een uitweg te vinden, maar om binnen te dringen in het hart van het mysterie. Welk team slaagt erin de kist als eerste te openen, de inhoud te begrijpen en het verhaal te ontcijferen?

Ga de strijd aan!

Klaar om de strijd aan te gaan met je vrienden, familie of Escape-groep? Ontdek wie het snelst het mysterie ontrafelt met onze vier identieke boxen. Dit is jullie kans om te bewijzen wie het meest vindingrijk, snel en samenwerkend is. Wie zal er zegevieren en het raadsel als eerste oplossen?

Veelgestelde vragen

De Break-In Box is een unieke Escape-ervaring waar het doel niet is om uit te breken, maar juist om in te breken. In tegenstelling tot traditionele Escape Rooms, waar je puzzels oplost om te ontsnappen, daagt de Break-In Box je uit om complexe raadsels te ontrafelen en samen te werken om een gesloten kist te openen en het verborgen verhaal binnenin te ontdekken.

De gehele activiteit duur 90 minuten. Dit is inclusief instructie. 

Voor onze Break-In Box geldt dat elk spel gespeeld kan worden met 4 tot 6 deelnemers per kist. We beschikken over 4 identieke kisten, waardoor we de mogelijkheid hebben om maximaal 24 deelnemers tegelijkertijd te laten spelen.

De Break-In Box wordt aangeboden in zowel Nederlands als Engels. Dit maakt het spel toegankelijk voor zowel Nederlandstalige deelnemers als internationale gasten.

Ja, onze Break-In Boxen zijn toegankelijk voor deelnemers in een rolstoel. We verzoeken je dit bij de boeking aan te geven, zodat we alles in gereedheid kunnen brengen en ervoor kunnen zorgen dat jouw ervaring zo comfortabel en plezierig mogelijk is.

De moeilijkheidsgraad van de Break-In Box ligt behoorlijk hoog en om iedereen een passende uitdaging te geven, hebben we besloten de Break-In Box vanaf 18+ aan te bieden.

Meer puzzelen?
Combineer de Break-In Box met onze Escape Room of VR voor een avond vol puzzelplezier.
Meer informatie
Al diner plannen?
Combineer de Break-In Box met een heerlijk diner.
Reserveer nu
Aansluitend bowlen?
Na een spannend avontuur napraten en borrelen tijdens een potje bowlen.
Reserveer nu
Vorige slide
Volgende slide