Break-In Box & Virtual Reality

Los raadsels op met onze boeiende Break-In Box en duik daarna in meeslepende virtuele werelden voor een dag vol interactief en vernieuwend plezier.

Virtual Reality

Duik in een meeslepend avontuur met onze VR-Escape ervaringen. Wij bieden twee unieke games waarbij realiteit en virtualiteit samenkomen. Ontsnap uit virtuele wereld door samen te werken, zowel in VR als met fysieke aanwijzingen en raadsels op tafels. Onze avonturen dagen je uit om als team logisch na te denken en snel te handelen op manieren die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Kies je uitdaging

Met twee verschillende thema’s beloven onze VR Escapes spanning en plezier voor vrienden, familie of collega’s. Ben je klaar om de grenzen van je realiteit te verleggen? Boek nu en beleef het ultieme avontuur bij Activiteiten Asperen.

Break-In Box

Gevonden in het depot van het oorlogsmuseum, met slechts een handjevol documentatie, wacht de Break-In Box, een gesloten bastion vol geheimen, op jou en je team om zijn raadsels te ontrafelen. Het avontuur begint meteen wanneer de kist zich aandient, waarbij de eerste grote uitdaging is hoe deze te openen. Deze test van jullie gezamenlijke vindingrijkheid en teamwork is slechts het begin en zet de toon voor een spel vol spanning en plezier. Het ontgrendelen van de kist onthult een fascinerende reeks raadsels en puzzels die jullie verder voeren in het ontroerende verhaal van twee geliefden, gescheiden door de oorlog, maar voor altijd verbonden in hun liefde.