Break & Bowl

Kraak de codes met onze spannende Break-In Box en rol vervolgens een strike tijdens een potje bowlen voor een middag of avond vol uitdaging en plezier.

Virtual Reality

Duik in een meeslepend avontuur met onze VR-Escape ervaringen. Wij bieden twee unieke games waarbij realiteit en virtualiteit samenkomen. Ontsnap uit virtuele wereld door samen te werken, zowel in VR als met fysieke aanwijzingen en raadsels op tafels. Onze avonturen dagen je uit om als team logisch na te denken en snel te handelen op manieren die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Kies je uitdaging

Met twee verschillende thema’s beloven onze VR Escapes spanning en plezier voor vrienden, familie of collega’s. Ben je klaar om de grenzen van je realiteit te verleggen? Boek nu en beleef het ultieme avontuur bij Activiteiten Asperen.

Bowlen

Of je nu een spare of een strike gooit, of je bowlingbal in het gootje rolt, het maakt allemaal niet uit. Bowlen is altijd leuk en bij ons bovendien sfeervol. De banen zijn mooi verlicht en de fluorescerende bowlingballen zorgen ’s avonds voor een kleurrijke ambiance. De bowlingbaan grenst aan onze loungebar, waar je drank en kleine hapjes kunt bestellen